Hair

Make-up

Imagestyling

Over By Bianca


Over Bianca: Geboren in 1974 / Mama van 3 meiden / passie om mooie dingen te creëren / creatief / genieter van goede wijn / positief


Op jonge leeftijd wist ik al dat mijn passie lag in mensen Nog “mooier” maken.

Nadat ik de opleiding aan het Hairstylist college succesvol heb afgerond, ben ik direct ervaring op gaan doen in diverse kapsalons. Al snel kreeg ik meer interesse in kleding en make-up. Om mijn kennis nog verder uit te breiden, heb ik daarom de opleidingen Make up artist (Else Le Comte) en Imagostylist (B-Academy) in Amsterdam gevolgd.

Door mijn werkervaring in vooruitstrevende salons, heb ik altijd de kans gekregen om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik heb veel trainingen in binnen- en buitenland gevolgd, die gegeven werden door nationale en internationale top educators. Inmiddels ben ik alweer 22 jaar actief in de haar- en make up wereld.

Het is een mooi dankbaar beroep, waarbij ik iedere dag opnieuw veel leuke mensen ontmoet. Om deze mensen zelfverzekerder uit de stoel te zien komen, geeft mij heel veel voldoening.

 

bianca-foto-site