Hair


De mogelijkheden bij mij zijn eindeloos! Donker, blond, kort, lang ? Alles is mogelijk!!

Trouwplannen? Ik verzorg graag je haar en Make up voor deze mooie dag:) Je mag me altijd bellen,
mailen of via WhatsApp een bericht sturen voor advies!


EVO

EVO is een exclusief, innovatief en professioneel haar- en beauty product. Het is een Australisch merk met een individualiteit en integriteit.

De producten Binnen in de flessen van EVO, die bijna ontploffen van persoonlijkheid, zal je luxueuze producten vinden die sulfaat, parabeen, di-ethanolamine,tri-ethylamine en propyleen glycol vrij zijn (om je dag een beetje veiliger te maken); producten die een professioneel resultaat geven terwijl ze het milieu respecteren.

De EVO voorraad die beschadigd is, wordt geschonken aan de daklozenopvang.

EVO Brand - By Bianca

Beschadigd haar?

Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar.

Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept. Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

OLAPLEX - By Bianca

Hairweaves

Heb je altijd al eens lang haar of wat meer volume willen hebben? Wil je graag van donker naar licht haar, maar je eigen haar niet beschadigen? De perfecte oplossing om jezelf heel gemakkelijk en in één keer een hele andere look te geven is door het plaatsen van hairweaves.
Zeker met de huidige kleurtrends van nu kun je je kleur van licht naar donker aanpassen, zonder je eigen haar te beschadigen.

Voordelen van 100% Natural Hair: niet schadelijk voor het haar, onzichtbare bevestiging, zeer hoge, constante kwaliteit Keuze uit 35 kleuren, droomhaar in 1 uur.

Natural Hair wordt ingezet door een revolutionaire vlechttechniek. De inzetrand waaraan Natural Hair wordt bevestigd is flinterdun gevlochten, daardoor is het onzichtbaar! Aan deze basis wordt het Natural Hair geweven met naald en draad. De techniek is volledig natuurlijk, het beschadigt je eigen haar niet!

Hairweaves - By Bianca Hairweaves - By Bianca

DoubleHair

DoubleHair is een professioneel, betaalbaar en herbruikbaar systeem speciaal ontwikkeld voor het creëren van lang en volumineus haar. De applicatie kan worden gedaan met bonds, ringetjes en clips. DoubleHair is gemaakt van 100% Echt Haar.
– 100% Echt haar, 6 maanden garantie
– gepatenteerd systeem
– herbruikbaar
– inclusief 3 applicatie systemen: bonds, soft rings, clips
– lengte en volume in 35 minuten